Välkommen! Här finner du artiklar om katter och katalog över kattprodukter.

Kattförsäkring

Inlägget är personligt skrivet av oss på Kattbox och informationen är genuin. Vill informera att länkarna i detta inlägg innehåller reklam för olika försäkringsbolag och är annons-länkar


En kattförsäkring är viktig att ha till din katt, veterinärbesök kan behövas när man minst anar det och kostnaderna för detta utan en försäkring kan sträcka sig långt över 10-tusentalskronor. Med en tecknad försäkring på din katt behöver du då bara betala självrisken och i vissa fall även en rörlig procent av hela beloppet, vanligen cirka 15 procent – du sparar då minst 85% av hela beloppet.

Utöver att du sparar mycket pengar vid eventuella veterinärbesök vid aktiv kattförsäkring, får du även tillgång till gratis samtal till veterinär via appar så som FirstVet.

Försäkring för katt

Lassie
Lassie är den första djurförsäkringen som hjälper djurägare att förebygga skador och undvika veterinärbesök. Genom att följa tipsen i Lassies app får du poäng som kan bytas in till ett lägre försäkringspris! De har över 4.7/5 i betyg på Trustpilot av sina kunder och första månaden är gratis för dig med kattunge.
Gå till Lassie

Detta inlägg uppdaterades senast 2023-05-29