Kattbox månadsbox går ej längre att beställa – läs här för mer information om avvecklingen. Vi håller på att göra om sidan lite under januari och under tiden kan den vara lite rörig. Vi kommer fortsätta tipsa om produkter, ha tävlingar och berätta om nyheter kring katter.

Om Kattbox

Kattbox är en prenumerationstjänst av månadsboxar med innehåll för katter. Innehållet varierar varje månad och blir en överraskning både för dig och din katt. Kattbox är en del av Kattbox Sverige AB (559075-9931)

Mottagning av brev:
Kattbox Sverige AB
Box 3080
261 03 Landskrona

Mottagning av leveranser:
Kattbox Sverige AB
c/o Lundagarage
Ångloksvägen 9-11
226 51 Lund
Observera att portkod till varuslussen behövs – kontakta oss innan leverans genomförs

E-post:
support@kattbox.se

Vi som jobbar på Kattbox

My Persson - Kattbox Grundare

My Persson
Grundare av Kattbox. Har idag hand om inköp, planering, upptrappade kundtjänst-ärenden, utveckling/förbättringar av webbplatsen, m.m.

Malin Persson - Social Media Manager

Malin Persson
Social media manager. Har hand om kundtjänst, samarbeten & annan kontakt, postar allt fint innehåll som vi har på vår Facebook, Instagram, TikTok, m.m.

Anna Svensson
Lagerarbetare/paketerare. Anställdes hösten 2021 och är idag den som har hand om att ta in leveranser, packar och adresserar Kattboxarna, m.m.

Ändring 221012: From oktober-utskicket kommer My återgå till att packa/adressera igen.

Historien bakom Kattbox

My heter jag som driver Kattbox Sverige AB. Bolaget grundades från början av både mig och min man, Niklas Persson. Vi har haft katter hela våra liv och när vi flyttade tillsammans köpte vi först Devon Rex-katten Batman och ett år därefter katten Simba, också en Devon Rex. Under vintern 2015 saknade vi ett alternativ av månadsboxar för katter i Sverige, man kunde enkelt hitta för hundar på flera ställen och inte för katter. Katter är ju bäst – så därför ska de såklart också få glädjas åt sin egen box med kul överraskningar.

Lanseringen gick undan och vi kunde stolt göra vårt första utskick av Kattboxar till katter runtom i Sverige den 15:e februari, 2016. Niklas fortsatte arbeta heltid på annat ställe & jag arbetar vanligtvis som webbutveckare på MyPersson.se – där jag har avsatt tid under månaden, samt anlitat Malin som social media manager och Anna som paketerare, för att kunna fortsätta med Kattbox som jag älskar. Att få jobba med att göra dessa boxar så bra som möjliga och dessutom få ta del av alla underbara kattbilder som våra prenumeranter delar med sig av är superkul.

Vi har över 4.5 av 5 i betyg från våra kunder – Se gärna våra omdömen hos Trustpilot