Välkommen! Här finner du artiklar om katter och katalog över kattprodukter.

Om Kattbox

Historien bakom Kattbox

2023 och framåt

Framöver är Kattbox ej en butik utan ett ställe där man kan läsa om katter och hitta produkter för katter – en produktkatalog med länkar till andras butiker. Webbplatsen drivs vidare fortsatt av My men via Nom Group HB.

2015-2023

My heter jag som drev Kattbox Sverige AB (avvecklades början av 2023 – sista Kattboxen skickades i december 2022). Bolaget grundades från början av både mig och min man, Niklas Persson. Vi har haft katter hela våra liv och när vi flyttade tillsammans köpte vi först Devon Rex-katten Batman och ett år därefter katten Simba, också en Devon Rex. Under vintern 2015 saknade vi ett alternativ av månadsboxar för katter i Sverige, man kunde enkelt hitta för hundar på flera ställen och inte för katter. Katter är ju bäst – så därför ska de såklart också få glädjas åt sin egen box med kul överraskningar.

Lanseringen gick undan och vi kunde stolt göra vårt första utskick av Kattboxar till katter runtom i Sverige den 15:e februari, 2016. Att få jobba med att göra dessa boxar så bra som möjliga och dessutom få ta del av alla underbara kattbilder som våra prenumeranter delar med sig av är superkul.