Begagnade Leksaker till Katthem

Har du kattleksaker där hemma som är hela och rena men som din katt tröttnat på? Har du många leksaker och önskar sortera bort några? Då kan du samla ihop leksakerna, damma av och gör dem fina och skicka till olika katthem – där hemlösa katter får leka med dem istället. ♥

Om du har några leksaker som din katt älskat tidigare men inte längre leker med, kan du först prova att gömma undan leksakerna och ta fram en i taget för att skapa nytt intresse från katten till leksaken. En annan variant du kan prova är att köpa myntaspray som du sprayar lite på leksaken.

Skicka dina begagnade kattleksaker till katthem

Där finns många katthem runt om i Sverige och ibland kan det kännas överväldigande kring vilket som kan passa att skicka sina leksaker till och om dessa vill ta emot dina leksaker. Här nedan har vi listat några katthem-adresser du kan skicka leksaker till (dubbelkolla gärna deras webbplats först så att katthemmet fortfarande är aktuellt – vi försöker uppdatera detta inlägget emellanåt men för säkerhetsskull bör du klicka in på deras sida innan du skickar ditt paket).

Tänk på att leksakerna du skickar ska vara hela och rena. ♥

Adresser till katthem som
tar emot begagnade kattleksaker:

Föreningen Stockholms Katthem
Skurusundsvägen 159
131 46 Nacka

Maria Carlsson
c/o Djurskyddet Kattfoten
Andersbergsringen 85
30221 Halmstad

Nynäshamns Katthemsförening
Stathmosvägen 4
149 41 Nynäshamn
Detta inlägg uppdaterades senast 190803