Välkommen! Här finner du artiklar om katter och katalog över kattprodukter.

Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplats https://kattbox.se är en produktkatalog – vi säljer ej produkter utan tipsar endast om andra butikers produkter (vi får provision vid genererade köp). Webbplatsen drivs av företaget Nom Group HB (969777-5170) och går att nås på info@nomgroup.se

Cookies

Vilka personuppgifter vi samlar och varför vi samlar in dem

Nyhetsbrev
Dessa får du som har kryssat i fältet i kassan för att du vill ha våra nyhetsbrev (eller valt att prenumerera via landningssida, längst ner på kattbox.se i fältet för nyhetsbrev eller på annat sätt aktivt valt att få våra nyhetsbrev). Nyhetsbrev är mail som innehåller bland annat nyheter om Kattbox, tävlingar vi har, bra erbjudanden & kampanjer, info om katter, m.m. Dessa mail kan du avregistrera dig ifrån genom att klicka på avregistrera-länken i slutet av dessa mail.

Kontakt
När du kontaktar oss kommer ditt meddelande, e-post och namn att lagras i vår e-postserver som ligger hos Oderland (svensk leverantör).

Inbäddad innehåll för andra webbplatser
Inlägg på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder från youtube, osv.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och se över din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga. Exempelvis i Klarna checkout har vi inbäddat fält för Klarna.

Analys
Vårt webbhotell samlar in anonym analysinformation för besökstatistik. Samlar information om webbplatsens statistik (besökare-antal, land besökaren kommer från, vilken webbläsare och version som använts, om besöket gjordes via mobil eller dator, vilka undersidor som har besökts, osv). Denna informationen visar ej vilken kund som statistiken gäller.

Google analytics besökstatistik: Samlar information om webbplatsens statistik (besökare-antal, land besökaren kommer från, vilken webbläsare och version som använts, om besöket gjordes via mobil eller dator, vilka undersidor som har besökts, osv). Denna informationen visar ej vilken kund som statistiken gäller.

Ändring av integritetspolicy
Nom Group HB har rätt att när som helst kunna ändra integritetspolicyn. Om du efter en ändring av integritetspolicyn ej godkänner förändringen kan du säga upp avtalet genom att kontakta Kattbox Sverige om att radera ditt medlemskonto.

Skydd av dina personuppgifter
Vi krypterar vår trafik på webbplatsen igenom https / SSL. Samt SSL via vår e-post. Vi gör vårt yttersta för att säkerställa att dina personuppgifter är trygga i vårt system. Vid betalningsmetoder anges sådant på en krypterad tredje parts-sida (så som paypal och klarna)

Dina möjligheter vid önskemål av dessa:

Ändring av dina personuppgifter
Om du önskar ändra någon personuppgift åt dig kan vi göra det genom att du mailar oss på info@nomgroup.se. Observera att du måste maila oss från den e-post som dina personuppgifter är kopplade till för att vi ska kunna identifiera dig som ägaren till uppgifterna.

Integritetspolicyn uppdaterades senast 2023-06-05