Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss med dina frågor på support@kattbox.se – vi besvarar ditt meddelande så snart vi kan (vanligen mellan 1-5 vardagar).
Observera att vi ej har möjlighet att besvara eller hantera ärenden som är skapade via mms till vår e-post. Det är viktigt att du kontaktar oss via din e-post.

Gäller ditt ärende uppsägning? Du kan avsluta din prenumeration genom att logga in på ditt konto på Kattbox.se – klicka ”Prenumerationer” i medlemsmenyn till vänster och sedan ”klicka här” bredvid texten om att avsluta prenumeration. Följ därefter instruktionerna. Är du inloggad hittar du länken här.

Gäller ditt ärende reklamation? Maila oss information om vad som är trasigt och bifoga en foto på det som är trasigt till reklamation@kattbox.se

Gäller ditt ärende önskan om samarbete med dig som är influencer eller har instagram för katter? Fyll i ditt intresse för samarbete i vårt formulär här. Tänk på att ej skicka in ditt intresse för samarbete till support-mailen, fyll i formuläret så kontaktar vi dig när/om intresse finns.

Gäller ditt ärende något relaterat till ditt företag eller förening/kattutställning? Maila My Persson på my.persson@kattbox.se Tänk på att ej skicka in support-ärenden kring din beställning till denna e-posten.