Kattbox månadsbox går ej längre att beställa – läs här för mer information om avvecklingen. Vi håller på att göra om sidan lite under januari och under tiden kan den vara lite rörig. Vi kommer fortsätta tipsa om produkter, ha tävlingar och berätta om nyheter kring katter.

Beställ allra sista Kattbox julspecial

Begränsat antal – denna vill ni ej missa då det är allra sista utskicket av Kattbox! Går att beställa så länge lagret räcker – därefter försvinner köpknappen.

Går ej att köpa mer

Nytt för i år – då vi med tungt hjärta avvecklar Kattbox månadsbox & julboxen är vår allra sista Kattbox: Ingen prenumeration skapas vid beställning av denna, utan detta är en engångsbeställning. Är prenumerant hos oss med förnyelsedatum i november behöver du ej beställa julboxen på nytt via denna kampanj! Är du osäker om du har en order som gäller decemberboxen så du ej missar julspecialen? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Denna har ett begränsat antal o gäller så långt lagret och beställningsperioden räcker. Boxen skickas i mitten av december, innan Postnords angivna sistadatum för leverans innan julafton. Väljer du faktura i kassan betalar du först i slutet av nästa månad.

Nöjda katter

chillabelles @chillabelles ” Både jag och katterna älskar den här boxen! Alltid lika spännande och se vad som finns i den 😻”
Liosv @liosv ” Alltid lika spännande och nu fick vi en box med sagotema 😻🦄🧚‍♂️🐳”
lokiandzelda @lokiandzelda ”Happy kittens 💕🐾”
cedergrenmalin @cedergrenmalin ”Sotis och Lumi-Skrikis hittade sina nya favoriter i månadens kattbox för Oktober”

Vad innehåller Kattbox?

Kattbox innehåller nya leksaker, oftast något ätbart och ibland även tillbehör till din katt. Produkterna är en överraskning varje månad.
Här är exempel på tidigare boxar:

Tidigare Kattbox innehåll - exempel från Höstmys november