Frågor & svar

Undrar du något om Kattbox är du välkommen att kontakta oss.

När & hur levereras Kattbox?

Utskick av Kattbox sker vanligen mellan den 16:e-18:e varje månad och då är det ordrar som skapades månaden innan. Leverans sker av PostNord & är framme inom 4 vardagar efter utskick. Om du exempelvis beställer mellan 1 och 31:e januari kommer din order skickas i mitten av februari, osv.

    • Fr.o.m 2021-11-01:
      Postnord levererar till din brevlåda och i de fall paketet ej får plats kommer det att levereras utanför din dörr.

Levererar ni utanför Sverige?

I dagsläget (fr.o.m 190313) levereras Kattbox endast inom Sverige.

När måste jag senast beställa för att få månadens Kattbox?

Inför varje utskick är beställningsstoppet den sista datumen i månaden. Exempelvis om du köper mellan 1:e och siste januari, får du kommande boxen som skickas mellan 16-18:e februari.

Vilka betalningsmetoder har ni?

Vi använder oss av Klarna Checkout där du får möjligheten att betala med Kort eller Faktura. Du kan även välja Paypal i kassan. Betalning för en Kattbox kan även göras med meowpoäng. Metoderna för betalning sker automatiskt varje månad om du har en aktiv prenumeration. Detta sker tills dess att du väljer att avbryta din prenumeration.

Vid val av Klarna Faktura skickas en faktura till din e-post omkring datumen för vårat utskick av boxarna (cirka 16-18:e i månaden). Din faktura kommer bifogad i pdf-format i ett mail från Klarna och denna fakturan har då betalningsvillkor på 30 dagar.

Vid val av Paypal eller Kortbetalning via Klarna sker betalningen direkt vid beställningen, och därefter på samma datum varje period* som du gjorde din första beställning

(Exempel: om du beställde ”Månadsvis Kattbox”-prenumeration den 5:e i månaden kommer kommande ordrar i den prenumerationen att skapas ungefär den 5:e varje månad)

*period = om du valt att köpa månadsvis är perioden per månad, om du valt att köpa 3 månader i taget är perioden var tredje månad.

Hur fungerar det att prenumerera på månadsbox?

Först väljer du enkelt vilken box du vill ha (Kattbox eller Liten Box), därefter fyller du i dina uppgifter i kassan och går vidare till en säker betalningssida. När din debitering fullgjorts för perioden får du hem en månadsbox av oss vid vårt vanliga utskicksdatum. Därefter får du även möjligheten (är valfritt) att dela med dig av vad du tyckte om innehållet och på så sätt även få Meowpoäng.

Har du beställt en prenumeration kommer det att skapas ordrar löpande – en gång varje period (perioden är beroende på vad du valt av följande: månadsvis, varannan månad, var tredje månad, osv) – tills dess att du väljer att säga upp din prenumeration.

Vad innehåller en Kattbox?

Varje månad får du & din katt ett nytt & överraskande innehåll. Boxen kan exempelvis innehålla leksaker, godis och annat kul till din katt. Värdet på innehållet är minst 270 kr på Kattbox (priset på 299 kr inkluderar fraktavgift på 29 kr) och håller bra kvalitet. Värdet på Liten Box innehållet är minst 150 kr (priset 179 kr inkluderar fraktavgift på 29 kr).

Min katt gillar inte fisk, kan jag välja bort det?

Om du önskar anpassning kan du ange detta i samband med din beställning och detta görs i kassan i fältet för vad din katt ej gillar. Vi anpassar däremot din box utefter det valet vid köp av vår vanliga Kattbox (den stora blåa boxen). Det enda som ej går att välja bort är leksaker med mynta då de flesta kattleksaker på marknaden innehåller detta. Utöver det går det bra att anpassa sitt innehåll – exempelvis om din katt ej tål fisk, kyckling, ej gillar pinglor, osv. Du kan endast välja ett alternativ i kassan för anpassning och vi försöker vårt yttersta att tillgodose önskan om anpassningen. Vi kan dock ej hållas ansvariga för om anpassningen blir felaktig utan du måste ändå läsa innehållsförteckningen innan du ger din katt produkten för att säkerställa att den är i enlighet med kattens allergier.

Vad är skillnaden på Kattbox & Liten Box?

Vår Kattbox är den fokuserade boxen där vi lägger ner mycket av tid och kärlek för att innehållet ska vara så bra och kul som möjligt, vi anpassar denna om din katt har allergier. Värdet på Kattbox innehållet är minst 270 kr (priset på 299 kr inkluderar fraktavgift på 29 kr) och håller bra kvalitet. Liten Box är ett bra alternativ om man vill prova på först eller har en lägre budget. Liten Box innehåller ofta produkter från tidigare Kattboxar, innehållet är värt minst 150 kr (priset 179 kr inkluderar fraktavgift på 29 kr). Även förpackningen skiljer sig på dessa, där Kattbox har vår färgglada och större box – och Liten Box är en enklare, vit och mindre box. Liten Box innehåll kan upprepas ibland medan vi alltid lägger ner extra tid för att se till så att de som valt vår vanliga Kattbox får saker de inte fått tidigare månad, osv.

Kan jag avbryta prenumerationen när som helst?

Vi har ingen uppsägningstid utan du kan avsluta din prenumeration när du själv önskar. Du måste däremot avsluta din prenumeration senast dagen innan datumen för när din debitering brukar ske, om du inte vill ha den kommande Kattboxen. Exempelvis om din debitering vanligen sker den 12:e måste du avbryta din prenumeration senast den 11:e. Samma när det gäller prenumeration i 3 månaders och 6 månaders. Du är välkommen tillbaka i framtiden att skapa en ny prenumeration hos oss när du vill igen.

Du kan avsluta din prenumeration genom att logga in på ditt konto på Kattbox.se – klicka ”Prenumerationer” i medlemsmenyn till vänster och sedan ”klicka här” bredvid texten om att avsluta prenumeration. Följ därefter instruktionerna. Är du inloggad hittar du länken här

Anpassas boxen efter varje katt?

Kattbox varierar sitt innehåll, där det ibland är så att alla prenumeranter får samma innehåll en månad medan det ibland är så att prenumeranterna får olika innehåll – utöver det skiljer det sig om du har uppgett att din katt inte vill ha något specifikt – då ersätts det med något annat. Exempel på detta kan vara att du angett att din katt inte vill ha något med fisk och vi har en månadsbox som kommer innehålla godis med smak av fisk så får din katt istället en annan sak än just det godiset.

Vad betyder de olika statusarna vid prenumerationer under mitt konto?

Pausad/avslutad: Antingen har du valt att avsluta din prenumeration själv och då är där inget du behöver göra ytterligare.

Har du inte själv valt att pausa betyder det att din betalning inte gått igenom inom visst antal försök. Vill du ha fortsatt Kattbox behöver du isåfall beställa på nytt. Om du upplever problem eller undrar något är du välkommen att kontakta oss.

Behandlas: En fulländad order har skapats av dig/din prenumeration och inväntar att bli sorterad/packad.

Sorterad: Din order är på väg att packas inför utskick.

Packad: Din order är packad och inväntar utskick.

Skickad: Din order är skickad.

Läs mer i våra villkor