Kattbox månadsbox går ej längre att beställa – läs här för mer information om avvecklingen. Vi håller på att göra om sidan lite under januari och under tiden kan den vara lite rörig. Vi kommer fortsätta tipsa om produkter, ha tävlingar och berätta om nyheter kring katter.

Kontakta oss

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss, se nedan för vilken metod som passar dig bäst beroende på ditt ärende. Läs gärna våra Frågor & Svar först för att se om din fråga kanske besvaras där.

Allmänna frågor

Har du en allmän fråga?
Då kan du nå oss enkelt och relativt snabbt via PM på Facebook.

Kontakta Kattbox
Tänk på att vi av sekretesskäl ej kan hjälpa dig med personliga order-/kontorelaterade frågor via Facebook.

Kundtjänst

Vill du ha hjälp kring kundrelaterade frågor?
Välj enkelt ditt ärende nedan för att få fram relaterad info och e-postadress.

Uppsägning Du kan avsluta din prenumeration genom att logga in på ditt konto här på Kattbox.se – klicka ”Prenumerationer” i medlemsmenyn till vänster och välj att avsluta där via. Är du inloggad hittar du länken här.
Reklamation Maila oss information om vad som är trasigt och bifoga foto på det som är trasigt till reklamation@kattbox.se
Övriga kundfrågor Du är välkommen att kontakta oss med dina frågor på support@kattbox.se – vi besvarar ditt meddelande så snart vi kan (vanligen inom 1-4 vardagar).

Samarbeten

Vill du ha ett samarbete med oss?
Välj vilket som passar in på dig nedan för att få fram relaterad info.

Katt-influenser Fyll i ditt intresse för samarbete i vårt formulär via denna länken. Vi kontaktar dig när/om intresse finns.
Företag / Förening Maila Malin Persson på malin.persson@kattbox.se
Tänk på att ej skicka in support-ärenden kring din beställning till denna e-posten.
Utställning Vill du att Kattbox sponsrar er utställning eller undrar något annat kring er kattutställning? Kontakta isåfall Malin Persson på malin.persson@kattbox.se
Tänk på att ej skicka in support-ärenden kring din beställning till denna e-posten.