Kattbox månadsbox går ej längre att beställa – läs här för mer information om avvecklingen. Vi håller på att göra om sidan lite under januari och under tiden kan den vara lite rörig. Vi kommer fortsätta tipsa om produkter, ha tävlingar och berätta om nyheter kring katter.

Månadsbox för katter

Kattbox är en månadsbox för katter som skickas ut en gång i månaden, fylld med leksaker & gott. Kattbox är en rolig överraskning och har ibland även tema för månaden. Vi har ingen uppsägningstid – du kan säga upp din prenumeration när du vill.

Gör din katt glad

Bra saker med Kattbox

En Kattbox ger dig och din katt en kul upplevelse tillsammans

Din katt kommer att älska att få en egen överraskning varje månad

Innehållet är av hög kvalitet & är omsorgsfullt utvalt med katten i fokus

Dina katters namn handskrivna i lådans lock

Du får möjligheten i kassan att ange om där finns något du ej vill ha i din Kattbox, ex. fisk om din katt har allergi

Bilder & videos på Kattbox

Älskar du katt-bilder lika mycket som oss eller bara är nyfiken på att se fler bilder på några av våra prenumeranters boxar? Kika in på vår Instagram eller vår Facebook.

Hur det fungerar

Välj prenumeration av box

Välj prenumeration

Du kan enkelt välja att prenumerera per månad, varannan eller var tredje månad. Vi har ingen bindningstid så du kan avsluta när du vill. Du kan även välja engångsbox vid köp som gåva till en vän.

Berätta om din katt

Berätta om din katt

I samband med din beställning av Kattbox får du i kassan möjligheten att även berätta vad din(a) katt(er) heter och om eventuella allergier.

Få hem din Kattbox

Få hem din Kattbox

Vi har utskick av Kattbox varje månad omkring den 16-19:e, till alla som beställt under månaden innan. Innehållet blir en kul överraskning för både dig och din katt. En rolig stund tillsammans!